De lekkerste drankjes met Belvedere

Belvedere fles koopt

Wanneer we spreken over luxe en kwalitatieve vodka’s, kan Belvedere niet in dit rijtje ontbreken. Het is een premium vodka, natuurlijk uit Polen. Belvedere gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten voor het produceren van de vodka. Vandaar dan ook hun slogan: Made With Nature. Wanneer je een Belvedere fles koopt, is hier alleen maar puur bronwater voor gebruikt dat afkomstig is uit een bron die te vinden is op hun eigen landgoed. 

Mooi om te zien

Wist je dat Belvedere staat voor ‘mooi om te zien’? Niet alleen is de vodka zelf van goede kwaliteit, maar is de Belvedere fles ook erg prachtig om te aanschouwen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de fles te bewaren nadat de vodka genuttigd is, of kopen een grote fles om deze vervolgens te kunnen bewonderen. 

Belvedere fles koopt

Cocktails met Belvedere

De smaak van Belvedere vodka is een subtiele smaak, met invloeden van vanilletonen en kruiden. Hierdoor is de drank goed te mixen met sprite of in een lekkere cocktail. Eén van de bekendste cocktails met Belvedere is de Belvedere Air. Hierin zitten naast de vodka nog citroensap, honing-water, amandelmelk en munt. Een andere populaire cocktail is de Polish Mule, waarin je het volgende terugvindt: vodka, limoensap, gemberbier, bitters, munt en een limoenpartje. Belvedere is een lekkere vodka om te mixen, dus probeer zelf vooral wat leuke dingen uit.