Echt lekker eten doe je bij Crazy Kitchen!

Ben je op zoek naar een hip en toegankelijk restaurant dat hoge kwaliteit ontbijt, lunch en diner verzorgt? Crazy Kitchen verzorgt een origineel, seizoensafhankelijk menu met veel keuze en variatie mogelijkheid. De locatie biedt veel flexibiliteit in zaalverhuur en ondersteunt of ontlast je graag in de organisatie en uitvoering van evenementen en feesten. Crazy Kitchen is bovendien goed bereikbaar per auto of het OV en heeft voor ieder wat wils.

Dus wil je Crazy Kitchen een lunch bezorgen, zoek je de perfecte cateraar en/of locatie voor jouw persoonlijke of professionele event: bij Crazy Kitchen in Amsterdam Zuid ben je op je plek!

‘Gewoon’ eten bestaat niet

Geleidt door een ervaren en energieke chef-kok die bereid is om flexibel te zijn kun je bij Crazy Kitchen voor elke eetgelegenheid en voor elk feest wel terecht. Er wordt met verse en eerlijke producten gekookt, dit proef je. Bij Crazy Kitchen kan je een luxe lunch online bestellen om deze samen met vrienden of familie thuis op te eten of wil je gewoon voor twee personen een lunch bezorgen: alles is mogelijk.

In het restaurant dat een omgebouwde loods van 300m2 is kun je van voortreffelijk eten genieten in een ruimte die door de fijne lichtinval heerlijk ruimtelijk maar ook warm aanvoelt. Ga dus voor ontbijt, lunch of dinner in Amsterdam Zuid naar Crazy Kitchen en laat je hoop bevestigd worden door goed eten te eten dat op een eerlijke en verantwoorde manier ingekocht en bereidt is.

Feesten, borrels en andere evenementen

Voor zowel particuliere als ook bedrijfsmatige evenementen biedt Crazy Kitchen een veelzijdig en op maat gemaakt aanbod. Wat particuliere evenementen betreft is te denken aan een verjaardag borrel of -feest. Crazy Kitchen is door de gemeente Amsterdam benoemd tot officiële huwelijkslocatie in Amsterdam. Het verdient dan ook geen uitleg dat dit een uitermate geschikte locatie is voor een huwelijksvoltrekking of –feest.

Een evenement met een meer professioneel of bedrijfsmatig karakter zou een teamuitje, een productpresentatie of een bedrijfsborrel kunnen zijn. Maar wat voor evenement het ook betreft: er is veel keuze in ruimten en zalen en ook de aankleding, muziek en inrichting kan uitbesteedt worden. De party planners denken graag mee in de voorbereiding en aankleding van de ruimten.

Bij Crazy Kitchen wil je zijn voor lekker en geschikt eten. Er is ontzettend veel mogelijk zoals borrelhapjes, salades, lunchmenu’s, crostini’s, eten voor de lekkere trek, quiches en soepen en ga maar door. Uiteraard is er ook de keuze uit verschillende dranken.

Dus reserveer nu een tafel of contacteer Crazy Kitchen vrijblijvend om samen te kijken naar hoe wij jou of jullie het beste van dienst kunnen zijn!