Frietkraam op locatie hebben? Klik hier!

logosnackwebsite5

Sinds gisteren ben ik opzoek naar een Frietkraam. De frietkraam zou mij met enkele dingen moeten helpen, zoals het voorzien van voedsel. Mijn broer geeft namelijk een bruiloft aankomende maand. Hiervoor leek het mij leuk als wij een frietkraam hebben voor de bruiloft, die ik financier. 

Zoeken

Om de perfecte kraam te vinden ben ik het internet opgegaan om de verschillende mogelijkheden te zoeken. Op het internet ben ik veel kraampjes tegengekomen. image002-300x200Er zijn maar een paar bedrijven die aan mijn voorwaarden voldoen. De beste van die bedrijven is Snackmobiel. Snackmobiel heeft al een geruime tijd ervaring en zorgt voor een goede catering. Overigens hebben zij een transparante website en weten zij als geen ander om het beste frietje klaar te maken. Dit maakte natuurlijk veel interesse bij mij. Daarom heb ik besloten om met een van de medewerkers van het bedrijf te spreken.

Contactimage008-300x200

Het contact met de medewerker van het bedrijf verliep goed. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en kan mijn vragen zorgvuldig beantwoord. Overigens heeft dit bedrijf ook een geweldige service. De medewerkers zijn namelijk, naast vriendelijk, ook nog eens zeer behulpzaam. Zij dachten graag mee over de verschillende mogelijkheden die ik in mijn hoofd had. Voordat ik het wist had ik al de data doorgegeven van de bruiloft en hadden wij al een afspraak ingepland om de plannen uitgebreid te bespreken. Geweldig bedrijf! Dit bedrijf ga ik zeker aanraden bij vrienden en familie.