Jij bent goedkoper uit bij MyGoodfoodshop

MyGoodfoodshop

 

 MyGoodfoodshop

Mocht jij op zoek zijn naar een manier om gezonder te eten, dan is MyGoodfoodshop misschien wel iets voor jou. Het is hier namelijk mogelijk om een abonnement af te sluiten waardoor jij altijd iets in huis hebt om klaar te maken. Zelf heb ik dit al tip gekregen van een vriendin, want zij had hier zelf hele goede ervaringen mee. Ik heb een hele drukke baan en daarom maar weinig tijd om iets te halen of bereiden wanneer ik thuis kom. Op deze manier heb ik gewoon alle boodschappen al in huis en hoef ik het alleen nog maar samen te voegen. Het fijne is dat zij ook snacks aanbieden zoals bijvoorbeeld noten of zaden. Dit zijn allemaal hele bewuste keuzes en daar kun jij dan ook zonder schuldgevoel van genieten.

Besparen

 MyGoodfoodshop

Bij MyGoodfoodshop kun jij zelf kiezen hoe vaak jij iets geleverd wilt hebben. Zelf kies ik ervoor om dit 1 keer per maand te laten doen, want dat is precies genoeg voor mij alleen. Verschillende dingen kunnen namelijk ingevroren worden en daardoor kan het langer bewaard worden. De prijzen liggen hier lager dan in de supermarkt naar mijn idee. Ik houd namelijk maandelijks flink wat huishoudgeld over en voor de rest doe ik helemaal niets anders. Als jij vragen hebt over een van hun producten, dan kun jij gemakkelijk contact opnemen door te mailen. Hier krijg jij snel reactie op, dus dat is heel erg fijn. Neem voor meer informatie ook zeker eens een kijkje op hun website!