Lekkere vis kopen

vis kopen

Wil jij ook lekkere vis kopen, dan heb ik een goed adres voor je, waar je dat kan halen. Sijbers Ed is het juiste adres waar je de lekkerste lekkerbekjes, haring, zalm, makreel en nog veel meer soorten kan kopen. Deze kraam is meerdere keren op een markt te bezoeken, zoals op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor de exacte tijd kan je het beste even op hun website kijken. Maar het is ook mogelijk om deze lekkernij gewoon in de winkel in te gaan halen. Vaak ga ik hier even een haring happen en neem er een paar mee naar huis. vis kopen

Zeer goede kwaliteit

Wil jij lekker vis kopen, met een zeer goede kwaliteit, dan ben je bij Sijbers Ed aan het juiste adres. Afgelopen zaterdag ben ik even naar de markt gegaan en heb heerlijk haring en garnalen gekocht. Ook een makreel kon ik niet weerstaan en heb die ook meegenomen. Vaak eten wij op de zaterdag een makkelijke maaltijd, deze keer dus de haring met een lekker stokbroodje erbij. Het water loopt mij nu al uit de mond als ik eraan denk. Maar één ding is zeker, alles wat je bij deze winkel koopt is bijzonder vers en van super kwaliteit.