Maak kennis met de toko in Utrecht

Wanneer je voor het eerst in de toko Utrecht bent zal je je wel afvragen wat moet ik hier. Hier zie je namelijk alleen maar onbekende spullen en vaak zijn de teksten op het product in een andere taal. Maar wanneer je iets wilt kopen en je hebt hier een vraag over, dan wil één van de vriendelijke medewerkers je hier beslist mee helpen. Omdat ik vaak buitenlandse gerechten maak, ga ik vaak naar deze winkel om mijn spullen te halen. Behalve dat ik hier alles kan kopen zijn de prijzen bijzonder laag.  

Vandaag gaan wij roti eten

Van mijn buurvrouw heb ik ooit roti leren maken, een lekker Surinaams gerecht. Maar voordat ik hiermee aan de slag kan gaan moet ik eerst de nodige spullen kopen. Tijdens mijn zoektocht door de toko in Utrecht naar alle spullen kwam ik nog veel meer lekkere dingen tegen. Omdat ik altijd wel te porren ben voor een onbekend gerecht heb ik mij laten inlichten door een medewerker. Samen met deze medewerker heb ik de spullen uit de winkel gehaald, waar de unieke Akash Basmati rijst beslist niet aan mag ontbreken. Zelf ben ik zeer benieuwd hoe dit gerecht smaakt, maar de ingrediënten zien er al lekker uit.