Voor mijn verjaardag een catering uit Amstelveen ingehuurd

Omdat ik dertig jaar werd en een groot feest wilde geven, wilde ik de hapjes uitbesteden. Daarom ging ik opzoek op het internet naar catering Amstelveen. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Dolce Verona. Deze restaurant kende ik al omdat ik hier wel eens wat gegeten had. Dit was mij toen zo goed bevallen dat ik bijna wel zeker wist dat de hapjes die zij zouden kunnen verzorgen perfect zou zijn. Daarom maakte ik een afspraak met dit bedrijf om mijn wensen te bespreken en de eventuele kosten ervan.

Goed geluisterd naar mijn wensen

Bij het gesprek voor mijn verjaardagsfeest, over de catering in Amstelveen, werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Ook werd de kosten besproken en ik moet zeggen dat deze mij erg meeviel. Daar hoefde ik niks voor te doen en had ik meer tijd over voor mij eigen. Op de dag van mijn feest, werd alles netjes geleverd door Dolce Verona en alles zag er zeer netjes uit. Iedereen vertelde mij dan ook dat de hapjes heerlijk waren en een vriend van mij wilde weten waar ik dit heb laten doen. Natuurlijk stuurde ik hem meteen door naar deze onderneming want goed was het zeker.