Wat voor soort noten pakketten zijn er?

noten pakket

Dit zijn de soorten noten pakket dier zijn. Er zijn borrel pakketten, cadeau pakketten, gelegenheid pakketten, noten mix en bij sommige bedrijven is er ook de kans om zelf een pakket samen te stellen. Naast pakketten als snacks zijn er ook ontbijt pakketten die je kan bestellen. Sommige pakketten zijn duur doordat er duurdere noten in zitten en andere zijn weer goedkoper. De prijs van een pakket kan erg verschillen. Een van de factoren die hierin meespeelt is wat voor soort noten erin zitten en wat de hoeveelheid is. Zo zullen noten die hier niet veel geconsumeerd worden duurder zijn. Mocht je noten tegenkomen die niet bekend zijn dan kunt u dit alsnog aanschaffen, er zit nooit enorm veel in. Makkelijk om een keer wat nieuws te proberen.

noten pakket

Noten met kruiden

Er zijn genoeg mensen die van pittig eten houden en dan is een pittige snack ook aantrekkelijk. Op veel plekken zijn er noten verkrijgbaar die gekruid zijn. Niet alle pakketten zijn enorm gekruid, er zijn licht gekruide pakketten, mild gekruid en pittig. Door de verschillende levels kunt u zelf kiezen hoe gekruid u uw pakket wilt. Niet alle noten zijn pittig gekruid, er zijn ook noten die gekruid zijn maar niet pittig zijn, zoals noten met paprikapoeder. Som staat er onder het kopje ‘gekruide noten’ ook noten met kaaspoeder, het kan soms zijn dat hiervoor pittige kaas voor gebruikt is. Bent u dus een kaasliefhebber let dan goed op dat u de goede besteld.

Extra’s bij noten pakketten

Bij sommige pakketten is het mogelijk wat extra’s te krijgen. Dit ligt aan het pakket. Zo kan het dus mogelijk zijn dat er bij een Moederdag pakket een reep chocolade bij zit. Bij een borrel – of Vaderdag pakket kan er wijn bij zitten. Dit ligt ook aan het bedrijf waarbij u het pakket besteld. Bij het bestellen staat er altijd aangegeven wat er allemaal in het pakket zit zodat u zeker weet dat alles wat u wilt er bij zit. Als er vragen zijn over de extra’s is het bijna altijd wel mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf. Bij twijfel is het altijd verstandig dat u eerst contact op neemt voor het bestellen.