Zeer gezellig restaurant in Rotterdam

Wanneer ik nu over een restaurant Rotterdam ga schrijven, loopt er bij mij het water al in mijn mond. Helemaal wanneer ik het over  Muziekcafé Oldtimer ga hebben. Hier kan je namelijk de lekkerste hamburger, spareribs en schnitzels bestellen, maar ook vis staat hier op de menukaart. Heb je geen trek, dan is het hier ook de juiste plek voor een lekker bakje koffie of een glaasje wijn. Omdat ik hier al vaker geweest ben weet ik hoe lekker de gerechten hier zijn. Vaak neem ik dan ook een hamburger, want zoals die hier worden gemaakt vindt je nergens. 

Zeer ruime openingstijden

Normaal als je in een restaurant in Rotterdam iets wilt eten moet je dat voor 22.00 uur gedaan hebben, anders loop je de kans dat de keuken gesloten is. Echter hier bij het Muziekcafé Oldtimer kan je van 12.00 uur tot 0.1.00 uur terecht.  Je kan hier de gerechten ook als een menu bestellen, hierbij krijg je dan lekkere patat en groente erbij gereserveerd. Meestal neem ik hier een gerecht met vis, mijn voorkeur gaat uit naar een lekker stukje zalm, maar ook kan je hier gamba’ s bestellen. Zodra ik hierover schrijf krijg ik zin om een lekkere hamburger te gaan eten hier bij het Muziekcafé Oldtimer.