Genoten van speciaalbier

Ik ben een liefhebber van speciaalbier. Regelmatig haalde ik bij de slijter of bij de supermarkt een lekker biertje waar ik enorm van kan genieten. Door mijn drukke werkzaamheden schoot dit er wel vaak bij in waardoor ik regelmatig niets in huis had. Daar baalde ik dan wel eens van. Want hard werken vind ik niet erg, maar ik wil ook van het leven genieten. Online was ik al een tijdje op zoek naar een goede site op het gebied van speciaal bier. Dit vind ik de beste site. Wat een super website is dit zeg. Een enorm aanbied van speciaalbier en alles is heel overzichtelijk. Ook het zoeken naar een nieuw bier is hier een feestje op zich. Ook het zoeken op kleur vind ik leuk om te doen. Zelf hou ik erg van witbier, deze had ik laatst hier besteld. Op een hete zomeravond ging ik er eens goed voor zitten. Wat een genot. Echt heerlijk!

Goede ervaringen

Ik heb nu een keer of vijf hier speciaalbier besteld. Prima bevallen. De levering is precies wat ik bestel en alles komt prima aan. Zo heb ik nu altijd speciaalbier in huis en grijp ik nooit meer mis. Echt een aanrader deze site!