Tips voor het aanschaffen van een Kamado barbecue

Barbecueën op een Kamado barbecue zorgt er gegarandeerd voor dat je van lekkere maaltijden kunt genieten. Het zijn de luxe paarden onder de barbecues. Kenmerkend aan een Kamado is de ei-vorm en het afsluitbare deksel. Het effect daarvan is, dat de warmte in de barbecue blijft zitten. Daardoor gebruik je maar weinig houtskool, terwijl de temperatuur uitstekend te regelen is. De prijs van een Kamado is gepeperd, maar ook sterk afhankelijk van het merk en de afmetingen. Je kunt bijvoorbeeld voor een hele schappelijke prijs gebruik maken van een Kamado Joe aanbieding.

Het aantal personen

Om de prijs van een Kamado enigszins betaalbaar te houden moet je geen groter exemplaar kopen dan absoluut noodzakelijk is. De kleinere versies van de Kamado zijn aanzienlijk goedkoper, vooral als je gebruik kunt maken van een aanbieding op www.bbq-aanbieding.nl. Behalve dat er met minder personen tegelijk kan worden gebarbecued presteren deze kleine exemplaren net zo goed als de grotere modellen. Bekende merken die Kamado’s van verschillende afmetingen verkopen zijn Big Green Egg, Kamado Joe, Primo Grill en Grill Guru. Houd er rekening mee dat je bij een Kamado diverse accessoires nodig hebt.

Slim gebruik maken van aanbiedingen

Er zijn veel winkels waar je een Kamado kunt aanschaffen. Het is echter slim om gebruik te maken van websites, waar alle aanbiedingen van dit type barbecues wordt bijgehouden. Het is dan een kwestie van de juiste timing om bij de beste aanbieding toe te slaan. Realiseer je ook, dat een aanbieding niet alleen betekent dat je een lagere prijs betaalt. Ook als je voor de volle prijs van een Kamado een groot aantal essentiële accessoires cadeau krijgt, zoals een onderstel, is er sprake van een aantrekkelijke aanbieding. Soms bestaat een aanbieding ook uit een Kamado met een vleespakket of krijg je een gratis barbecue cursus.