Waarom zou ik een kwaliteit vrieskast kopen?

Ben je van plan een Nieuwe koelcel aan te schaffen? Waarom zou je dan niet een Kwaliteit vrieskast? Als je jouw horeca onderneming naar een hoger niveau wil tillen, dan is het zeker verstandig om te gaan investeren in een Kwaliteit vrieskast. Je bent immers toch van plan om een Nieuwe koelcel te nemen, dus waarom zou je dan niet gaan voor een Kwaliteit vrieskast? 

Het mag dan een grote investering zijn voor jouw onderneming op de korte termijn, maar op de lange termijn zul je merken dat er vele voordelen zijn aan het hebben van een kwaliteit vrieskast. Lees snel verder wat deze voordelen zijn (voordat je een Nieuwe koelcel aanschaft). 

1: een kwaliteit vrieskast voor horeca ondernemingen zijn perfect voor grote voorraden

In vergelijking met normale vrieskasten die gemaakt worden voor de gemiddelde consument, zijn kwaliteit vrieskast specifiek gericht op horeca ondernemingen. Kwaliteit vrieskasten zijn namelijk veel groter en dieper in formaat, waardoor het perfect is om grote spullen voor een lange tijd op te slaan. Als bakker is dat zeker fijn als je grote voorraden aan voorbereidingen voor brood en gebak lang vers wil houden. Door de grote ruimte wordt er ook makkelijker om voedingsmiddelen op een logische wijze te sorteren. Jij en jouw medewerkers hoeven dan niet eeuwig in de kou te staan om te zoeken naar het juiste product. 

Een horeca onderneming die goed loopt hoeft natuurlijk niet altijd grote voorraden te hebben (verse, warme broodjes moet immers vliegen over de toonbank), maar het is altijd handig om te weten dat je verzekerd bent van genoeg ruimte om al je eten in op te slaan.

2: een kwaliteit vrieskast is veel duurzamer

Het is zeker waar dat de meeste kwaliteit vrieskasten niet de allergoedkoopste zijn. In het geval van vrieskasten van goede kwaliteit geldt wel echter dat degene die boven de gemiddelde prijs liggen, toch wel van de beste kwaliteit zijn. Het is dus beter om wat meer centjes neer te leggen voor een goede kwaliteit vrieskast dan voor een simpele koelcel. Zo hoef je niet constant te investeren in nieuwe koelcellen.