Heerlijk gegeten bij deze Indisch restaurant in Den Haag

indisch restaurant Den Haag

Wij gingen naar vrienden van ons die een eind weg van ons wonen en zouden daar ook blijven eten. Zij hadden een tafel gereserveerd bij een Indisch restaurant in Den Haag, waar onze vrienden vandaan komen. Nou ben ik niet zo van het buitenlandse eten maar mijn vrouw wel en het was toch al afgesproken dus gingen wij met z’n allen naar Mekar Sari zoals dit bedrijf heet. Bij binnenkomst viel het mij op dat het heerlijk rook en een vriendelijke medewerker bracht ons naar onze tafel. Na dat wij besteld hadden kregen wij al snel onze drankjes geserveerd en konden wij wachten op ons eten. 

indisch restaurant Den Haag

Heerlijk gegeten

Omdat ik al eerder vertelde dat ik niet van buitenlands eten hou, neem ik mijn woorden al weer terug. Wat hebben wij heerlijk gegeten bij deze Indisch restaurant in Den Haag. Mekar Sari heeft mij echt overgehaald om van dit eten te gaan houden. Het was dan ook echt heerlijk. Je merkte aan het eten dat het vers bereid is. Ook mijn vrouw was er heel enthousiast over en vertelde dan ook dat zij nog nooit zo lekker had gegeten. Daarom raden wij deze onderneming zeker aan en staat die dan ook op deze blog.