Lekker uit eten in Gouda

Ik kan echt genieten bij het idee dat ik eerdaags lekker eten Gouda ga. Niet zomaar naar een restaurant maar Jean-Marie!  Dit sfeervolle restaurant is gelegen nabij het natuurschoon van de Krimpenerwaard. Het eten smaakt hier super en de  kok gebruikt uitsluitend verse ingrediënten die seizoensgebonden zijn.! Dit sfeervolle restaurant is gelegen nabij het natuurschoon van de Krimpenerwaard. Hier staat de kwaliteit van het eten echt boven aan de lijst. Tevens gebruikt de kok uitsluitend verse ingrediënten die seizoensgebonden zijn. 

Wanneer je ook eens lekker wilt eten en een beetje de sfeer van deze eetgelegenheid opsnuiven, dan kan je dit al via hun website doen. Op deze website zie je verschillende foto’s en kan je ook alvast een kijkje nemen op de menukaart.  

Wederom super lekker genieten

Gisteravond ben ik met een paar vrienden wederom lekker uit eten geweest in Gouda. Wederom heeft het ons super goed gesmaakt. Deze keer had ik gekozen voor de kalfszwezerik, een krokant gebakken kalfshartzwezerik met puree van aardpeer en saus van gerookte knoflook. Zodra ik dit hier schrijf loopt het water mij alweer in de mond, snel maar weer een afspraak maken om hier te gaan eten. mocht je ook eens lekker genieten van een van deze gerechten, reserveer dan een tafel in dit restaurant.