Parasol horeca gezocht

Ik ben al een geruime tijd aan het zoeken naar een stevige Parasol horeca voor op het terras. Helaas kon ik het in diverse winkels maar niet vinden waardoor ik de hoop gevestigd heb op het internet. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier hadden ze diverse parasols waaruit je gemakkelijk kiezen kan. Dit gaf bij mij dan ook de doorslag om telefonisch contact te zoeken met hun. Hopelijk konden ze het via de telefoon duidelijk maken dat er diverse afmetingen verkrijgbaar is. Zo wilde ik namelijk meerdere parasols hebben maar wel in diverse afmetingen. horecaparasols

De kosten die hun berekenen voor een parasol zijn aanzienlijk laag waardoor ik me bij hun geen zorgen hoef te maken. Via de telefoon heb ik dan ook gemakkelijk kunnen bestellen!

Nog geen twee dagen later had ik onze prachtige parasol al op het terras staan, bedrukt en wel! De verleende service bij hun is dan ook fantastisch aangezien het netjes werd uitgepakt en gecontroleerd of dat het akkoord is. Vanaf dat moment kan ik pas zeggen dat ik de eigenaar ben geworden van de nieuwe parasols op het terras.