Wil je lekker eten in Nijmegen? Kom dan naar le Steak in Berg en Dal.

img_2562-1-217x300-1

Wil je lekker eten in Nijmegen? Kom dan naar le Steak in Berg en Dal. Dit is namelijk veruit het beste restaurant in Nijmegen en omstreken. Er zijn veel restaurants waar ik heb gegeten, maar wil je lekker eten in Nijmegen? Kom dan naar le Steak in Berg en Dal.

Zondagmiddagfoto-vooraanzicht-bistro-le-steak-300x199

Ik weet het nog goed. Het was op een zondagmiddag dat de avondklok naderde en er eten gemaakt moest worden. Zelf had ik geen zin in eten koken, ook mijn vrouw niet. Daarom hebben wij besloten om die avond uiteten te gaan. Er is dan ook veel keus in Nijmegen. Wij wilden niet die avond naar het restaurant gaan waar wij vaak uiteten gingen. Dit keer wilden wij een ander restaurant zoeken in Nijmegen, of in de buurt van Nijmegen. Zo kun je namelijk zien welke andere restaurants er zijn en wat de mogelijkheden zijn. Wij houden van vlees en willen dan ook graag bij een restaurant eten die het beste vlees verkoopt.

Le Steakfoto-interieur-bistro-le-steak-1200x375

Wij kwamen een restaurant tegen die meteen onze aandacht trok, namelijk Le Steak. Dit is een goed restaurant en voldoet dan ook aan onze voorwaarden. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en vriendelijke werknemers. Ook hebben zij een divers menu met genoeg keuze. Je raakt werkelijk niet uitgekeken op de verschillende gerechten die zij hebben. Wij hadden besloten om te reserveren bij dit restaurant die avond. Daarvan hebben wij dan ook geen spijt gekregen, geweldig restaurant!